Trénereink

WERLY NÓRA
vezető tréner, angol nyelv

“Ugorj le a szikláról és építs szárnyakat zuhanás közben (Ray Bradbury)
A nyelvtanulás nem arról szól, hogy mit nem tudsz még, hanem arról, milyen bátor vagy nekivágni az ismeretlennek. A legjobb, ha ezt az utat nem egyedül teszed meg. Nyelvtanárként jó érzéssel tölt el ha elkísérhetek valakit a nyelvtanulás elsőre rémisztőnek tűnő útvesztőjében, és hiszem, hogy közös erővel megtaláljuk a helyes irányt. A tanítás során a csapatomra mindig számíthatok, mint ahogyan a a nyelvtanuló  is velem épít szárnyakat  zuhanás közben.”

 

DEMJÉN KITTI
spanyol nyelvi tréner

“28 éves vagyok és immár 14 éve a spanyol teszi ki a mindennapjaimat, kisgyerek korom óta érdekel a nyelvtanulás és a tanítás minden formája. Anyanyelvi környezetben használom és használtam is, hiszen a hétköznapokban spanyolokkal dolgozom több éve. Szerencsére volt alkalmam katalánt, gallegot, portugált és latint is tanulni, ezek segítettek eme gyönyörű nyelvcsalád hátterének megértésében és megismerésében. Kezdőtől felsőfokig, szakmai és kultúrális anyagokkal is fel tudom vértezni a tanulnivágyókat. ”

 

ILNICKI BEÁTA
orosz, angol nyelvi tréner

“Tanárnak lenni számomra nem csak hivatás, hanem küldetés és szenvedély is. Szeretem látni, ahogyan a hallgatóim egyre ügyesebben és magabiztosabban kommunikálnak az órákon. Ahhoz hasonlítható, mint amikor egy anya járni tanítja gyermekét – biztos támaszt nyújtva, míg végül elengedheti a gyermeke kezét. Ehhez pedig elengedhetetlen az óráimon a felszabadult, baráti hangulat, ahol a hallgató bátran kérdez és örömmel beszélget.”

 

JOSÉ RIZO MÉNDEZ
spanyol anyanyelvi tréner

“The one who builds the house of “future happiness”, edifies the prison of the present. “
O. Paz.

“Aki a jövőbeli boldogság házát építi, a jelen börtönét szépíti.”
Építész és a spanyol nyelvet tanulók inspiráló mentora egy személyben!
José kedves személyisége és autentikus mexikói stílusa friss erővel repít a magabiztos kommunikáció felé.

 

PALLER KATA
angol nyelvi tréner

“Gyerekként külföldön ösztönösen tanultam a nyelveket, ezért a tanításban is ezt követem.”
“Közel húsz év Waldorf tanári pályám és kezdőtől a felsőfokig terjedő angol tanítási gyakorlatom során rengeteg kreativitást, leleményességet, elképesztően sokféle gondolkodásmódot kaptam tanítványaimtól. Gyakorlott online oktató és tolmács/fordítóként a rugalmasság, humor és sok-sok öröm jellemzi az életemet. Gyerekként külföldön ösztönösen tanultam a nyelveket, ezért szülőként és a tanításban is ezt követem – sokkal könnyebb és hatékonyabb. Online óráimat jelenleg Skóciából tartom.”

 

ABALINA TATYANA
orosz anyanyelvi tréner

“Мечтаешь говорить по-русски? Вместе мы сможем воплотить твою мечту в жизнь!”
“Oroszországban születtem és ott szereztem egyetemi végzettséget. Magyarországon 17 éve élek, elvégeztem az ELTE szlavisztika szakát, mellette Moszkvai Állami Lomonoszov Egyetem „Orosz, mint idegen nyelv” képzést.
A hatékonyság érdekében folyamatosan képzem magam, az újdonságokat szívesen alkalmazom óráimon.
Óráim beszédcentrikusak, vidám hangulatúak és stresszmentesek, hangsúlyt fektetek a nyelv elsajátítása mellett az orosz kultúra és mentalitás megismerésére is.”

 

GIDDEL EDWIN-UZOAGA
angol nyelvi tréner

“As a coach and trainer I enjoy working with people to help them improve themselves, overcome life’s challenges and move forward with hope and confidence.
Fun, creativity, simplicity, variety and interactivity have always been a part of my teaching style.
I bring a lot of energy, as well as passion and drive to the team.
Earlier I worked on numerous international projects and has represented several companies globally.”

Giddel életvidám, kedves és odaadó, személyiségével mindent megtesz azért, hogy segítségével hallgatói magabiztosan érhessék el kitűzött céljaikat.

 

FŐDI NÓRA
német nyelvi tréner

“Aki idegen nyelven beszél, új önmagára talál. A nyelvismeret önismeret és világismeret.” (Ruzsik Kata)
A német nyelv, mentalitás és kultúra szeretete a gyerekkoromban német nyelvterületen eltöltött évekből származik.
A nyelvtanári diplomámat 2005-ben szereztem a Veszprémi Egyetemen, azóta aktívan tanítom a magabiztos szóbeli kommunikációt, az általános nyelven kívül vendéglátás, turizmus szaknyelvi területen.

 

BRIGITTE PAFFRATH
német és angol nyelvi tréner

“Lehrerin zu sein bedeutet für mich: Wissen vermitteln und Spaß haben.
Und wenn dann auch noch die Methode stimmt, sind Erfolgserlebnisse für Schüler und Lehrer vorprogrammiert!”
Brigitte nagyon vígkedélyű és igen sokoldalú nyelvi személyiség – német anyanyelvén kívül 4 nyelven beszél, és amellett, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezik német és angol nyelv tanításában, nyelvvizsgára való felkészítésben, német és angol nyelvi lektor, szakfordító és tapasztalt hangfelmondó is.

 

ANTAL RÉKA
angol nyelvi tréner

“Ha ismered a nyelvet, otthon lehetsz bárhol.” (Edmund de Waal)
Számomra a legfontosabb, hogy a tanulás ne csak hatékony hanem élvezetes és pozitív élmény is legyen. Több, mint tíz éve kísérem a felnőttként tanulni vágyókat, akik segítségemmel a gyermeki lelkesedés és a játékosság megtartásával fejlődnek.
Kommunikatív szemléletű óráim célja, hogy hallgatóim rövid idő alatt a mindennapi életben használható nyelvtudást kapjanak és bátran beszéljék is azt.

 

B.P.

Ha nem is Brad keresztnévvel, de várjuk az ország leginspirálóbb tanárait virtuális iskolánkba 🙂
Dinamikus, kreatív csapat, korrekt óradíjak, egyedi juttatások! Angol, német, orosz, spanyol, magyar számlaképes tanárok jelentkezését várjuk motivációs levéllel: relax@alfapont.hu
Fiúk, Ti is bátran jelentkezhettek!