Referenciák

Kiss Endi

zenész
“Annyira pörgős életet élek, hogy pont rám fér a relaxáció a nyugalom szigetén. Nekem ez az Alfapont.”

 

Brózik Klára

színésznő
“Hihetetlen nagyot léptem előre. Gátlások nélkül beszélek és gondolkodom angolul.”

 

Miller Zoltán

énekes és musical színész
“Saját tempómban haladok és látványosan fejlődök. A motiváció számomra a biztos kommunikációs készség.”

 

Kocsis Korinna

szépségkirálynő
“Elengedhetetlen, hogy angolul feltaláljam magam a világban. Az Alfapont beszédközpontú módszere már rövid idő után nagyon meglepi az embert.”

 

Kaisinger András

vezérigazgató
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
“A módszer nagyon hatékony, ezért minden kollégámnak biztosítottuk a lehetőséget. A mindennapi feszített munkatempó mellett sikerült szunnyadó orosz tudásomat felszínre hozni.”

 

P. Kiss Zsuzsa

szerkesztő
Kossuth rádió
“Kedves Alfapont munkatársak!
Nagy dícséret, hogy itt nem éreztem a hagyományos iskolás, katonás hangulatot.
Minden könnyedén ment, köszönet érte! A tanárnő nemcsak nyelvtudását, de szeretetét is adta.”

 

Belováriné Rózsa

nyugalmazott gazdasági üzletvezető
“Különösen a beszédcentrikusság tetszett. Sok minden megmaradt a nyelvtanból is, sokkal jobban, mint amikor direkt a nyelvtant tanították. Szívesen folytatnám!”

 

Szekeres Péter

bártender
“Mindazoknak ajánlom, akik a lehető leggyorsabban szeretnének magabiztosan, mindenféle félelemtől mentesen megszólalni angolul. Ennél egyszerűbb és hatékonyabb tanulási módszerrel még nem találkoztam, ezentúl csak így fogok nyelvet tanulni.”

 

Illés Orsolya

vezérigazgató asszisztens
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“Ez az új módszer lehetővé teszi az egyéni ütemben történő fejlődést. Az alfában tanulásnak köszönhetően az elmúlt évek során némileg passzívvá vált szókincsem nagyon gyorsan aktiválódott, és az új tudással együtt bátran alkalmazom a tanultakat.”

 

Biczó Krisztián

úszómester
“Az Alfapont kurzus rendkívül átfogó, és a mindennapokban hasznos alapokat adott az angol nyelvhez. Ezután bátran szólalok meg angolul a munkám során, úszómesterként, nap mint nap.”

 

Fabriczy Gabriella

felszolgáló
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
“Élményekkel, tudással gazdagodva zárult a kurzus. Ki gondolta volna, hogy az angol nyelvtanulás ilyen felhőtlenül telhet, ami kikapcsol a mindennapi rohanó életből. A relax részét egy új pihenési formaként bátran ajánlanám minden tanulnivágyónak. Gratulálok ehhez a módszerhez!”

 

Zámbó Tibor

food and beverage manager
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“Ezzel a módszerrel még 55 évesen is gyorsan haladtam. A relaxációs videó és a hanganyag után a tanári órán magolás nélkül emlékeztem az anyagra! Ez a sikerélmény nagy pozitív töltést adott a további tanuláshoz.”

 

Pék Renáta

pincér
“Nagyon szerettem a sok új témát, változatos szövegeket. Nem felejtettem el,, egyszerűen berögzült a fejembe. Nagyon hatékonynak tartom a módszert, elégedett vagyok! Mindent köszönök!”

 

Pál Tibor

értékesítési vezető
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“Egyedülálló technika és élmény a nyelvoktatásban! Az agy észrevétlenül szívja magába a tananyagot, és az addig lappangó angol szókincsem rohamosan bővült és aktívvá vált. Sokkal bátrabban szólalok meg azóta angolul. Ennél hatékonyabbal még nem találkoztam. Köszönöm!”

 

Ányos Lívia

kozmetikus
“Ez az új tanulási módszer örömtelibbé tette a tanulást. Nagyon élveztem, végre bátran mertem megszólalni, és a munkámban is nagyon jól tudom hasznosítani a tanultakat.”

 

Borda Attila

chef
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
“Meglepetésemre már az első napok után jöttek elő olyan szavak és kifejezések, amik a napi köztudatban jelen vannak, csak használni kell tudni őket. Itt valóban meg lehet tanulni beszélni, sőt akár magasabb szintre is lehet emelni. Köszönöm!!”

 

Pandur Klára

sales manager
“Az alfában tanulás módszere hozzásegített ahhoz, hogy felelevenítsem, bővítsem „leült” angol tudásomat. A módszer hatékonyságát a munkám során azóta is nap mint nap magamon érzem, ezért ezt a módszert csak ajánlani tudom.”

 

Dr. Major Zoltán

reumatológus szakorvos
“Előhozza a korábban tanult szavakat, kifejezéseket. Gyorsabban és hatékonyabban haladtam, és könnyű volt visszaadni a hallottakat a tanári órán. Tehát  az időfaktort emelném ki mindenek előtt!”

 

Szamosi Jánosné Judit

ügyvezető
Alfa Rómeó Magyarország
“Az évek múlásával döbbentem rá, hogy mennyire rá vagyok utalva másokra az országhatárokon kívül. Elhatároztam, hogy újra nyelvet tanulok. Rövid dő alatt jutottam el alapszintre, és a harmadik 30 órás kurzuson már a középfokú nyelvvizsga tananyagánál tartok. A szolgáltatás ötcsillagos!”

 

Herczeg Tímea

felszolgáló
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
“Ezúton szeretném megköszönni, hogy részt vehettem az Alfapont angol kurzusán. Ez a módszer a leghatékonyabb az idegen nyelvi kommunikáció elsajátítására. Azóta sokkal könnyebben, bátrabban beszélgetek a külföldi vendégekkel.”

 

Hodosiné Jandovics Éva

gazdasági igazgató helyettes
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“Mindig hiányzott az a plusz, amit ez a módszer adott. A nyelvtanulás korábbi „iskolás” jellege lebénított. Itt egyszerre láttam és hallottam mindent, TV nézés közben pedig már végre értem amit hallok.”

 

Horváthné Tóth Renáta

felszolgáló
“Az Alfapont tanulási módszerei érdekesek voltak. Kellő motivációt kaptam a nyelv további tanulásához. Eleinte nem hittem, hogy ennyire élvezni fogom a tanulást, de most úgy gondolom, hogy megérte.”

 

Molnár Szabolcs

vendéglátási igazgató-helyettes
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“Kihívásnak tekintettem, hogy egy idegen nyelvet egy másfajta aspektusból megismerhetek. A relaxáció során könnyen alfa állapotba kerültem, a kérdések és válaszok játékának köszönhetően pedig mélyebbre épült be az új ismeret.”

 

Sándor Andrea

housekeeping vezető
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“A hanganyagot otthon vagy az autóban többször meghallgattam. Hittem is, meg nem is, hogy emlékezni fogok a látott és hallgatott anyagra, de valóban sok minden megmarad. Már nem jelent gondot megszólalni, mint korábban, ha nem voltam biztos a nyelvhelyességben.”

 

Balla Zsolt

front office manager
NaturMed Hotel Carbona, Hévíz
“Az eddig megszokottól merőben eltérő nyelvtanulási módszer! A szavak sokkal gyorsabban rögzülnek, és a helyes kiejtéssel együtt. A tudásszintnek megfelelő tanári órák érdekesek voltak, a beszélt nyelv került előtérbe, ami egyből használható a gyakorlatban.”

 

Tóth Krisztina

kozmetikus
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
“Más szemszögből látom ezentúl a nyelvtanulást. Munkámban magabiztosan használom a megszerzett tudást, bátran merem ajánlani mindenkinek, mert tele vagyok pozitív élményekkel. Köszönettel tartozom a Spirit Hotelnek a lehetőségért!”