Home

Referenciáink

 

Kaisinger András - AlfapontVEZÉRIGAZGATÓ
Kaisinger András

Spirit Hotel Thermal Spa *****superior, Sárvár

"Mindig is szerettem idegen nyelvet tanulni, egyszerűen kikapcsol!
Az Alfapont kitűnő partner a nyelvtanulásban. Módszere egyedülálló és egyben nagyon hatékony.
A szállodai szakmában különösen fontos a nyelvtudás. Ezért is tartottam lényegesnek, hogy minden kollégámnak biztosítsuk az Alfapont Nyelvstúdió által kínált lehetőséget.
Ez egy kiváló tanulási módszer, sokkal gyorsabban lehet vele haladni. Az alfában megtanult szavakat és kifejezéseket a memóriánk rögzíti és adott helyzetben használni is tudjuk őket. További előnye, hogy a tanárok arra ösztönöznek, hogy merjük a nyelvet használni, tehát nem csak elméleti, hanem gyakorlati alapot is ad.
Véleményem szerint ez a tanulási technika nemcsak azoknak ajánlott, akik új nyelvet szeretnének elsajátítani, hanem azoknak is, akik meglévő nyelvtudásukat szeretnék feleleveníteni illetve bővíteni. Számomra pedig külön öröm volt, hogy a mindennapi feszített munkatempó mellé is be tudtam iktatni az órákat, így sikerült szunnyadó orosz tudásomat felszínre hozni.
Az Alfapont Nyelvstúdió tényleg élménnyé teszi a nyelvtanulást!"


VEZÉRIGAZGATÓ
Müller-Pápai Zsuzsa
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Több nyelvtanfolyamra is jártam már, de ilyen hatékonynak még egy kurzust sem éreztem! Számomra a legfantasztikusabb érzés az volt a módszerben, hogy a már meglévő ismereteimet észrevétlenül a felszínre tudta hozni. Többé már nem csak a fejemben kavarogtak a megfogalmazott, de ki nem mondott gondolatok, mondatok a tanult idegen nyelven, hanem ettől fogva bátran ki is mertem nyilatkoztatni mindazt. Hihetetlen önbizalommal vértezett fel, és mire a kurzus végére értem, már csak azt vettem észre, hogy szinte az egész óra során én beszélek, a tanárnak csak irányítania kellett a beszélgetést.
A módszernek hála otthon sem kellett sok időt töltenem tanulással, bárhol és bármikor meghallgathattam a tananyagot így a szabadidőmből és a családdal töltött értékes időből sem kellett külön erre áldoznom. Köszönöm a nyelviskolának és a NaturMed Hotel Carbonának, hogy lehetővé tették számomra ezt az egyedülálló nyelvtanulási módszert."

 

GAZDASÁGI IGAZGATÓ
Kósi András
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

„Egy modern nyelvtanulási módszer! A relaxációs és tanári órák módszertana jól ötvözi az ösztönös nyelvtanulás igen nagy hatékonyságát a célirányos témaválasztással. Nem egy tantárgyként kezeli a nyelvet, hanem modellezi az élethelyzeteket és a különböző beszédszituációkat. Ez utóbbira tette - véleményem szerint helyesen - a hangsúlyt. Nem voltam kezdő, a korábbi ismereteim szinte azonnal előjöttek, de magasabb szinten beszélem a nyelvet. Nagyot léptem előre, szinte „magától”. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”  

 

SPA & WELLNESS MANAGER
Torhosi Tünde
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

„Stresszes, rohanó napokon nehéz megoldani a nyelvtanulást. Összefüggő szöveget látni és nem csak a szavak tömkelegét: erre is megoldás az Alfapont Nyelvstúdió. A relaxációs óra során egy szituáció rögzül az agyban, amely bármelyik hétköznapon megtörténhet velem, csak most angol nyelven. Tanári órán, most tudom, hogy visszaigazolódik az ígéret, hogy a vizuális élmény után képes vagyok szóban kommunikálni. Körülbelül a 8. tanári órám után történt velem az első pozitív élmény amikor is egy üzleti tárgyaláson, nem vártam meg, hogy bemutassanak hanem magabiztosan, gondolkodás nélkül léptem, mintha csak magyarul tettem volna. Köszönöm!”

 

FOOD & BEVERAGE MANAGER
Zámbó Tibor
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"A nyelvtanulás nem egyszerű dolog, főleg 55 évesen. Az a fajta nyelvtanítás, amit az én korosztályom az általános és középiskolában megismert, nem volt hatékony. Hány évig tanultuk az orosz nyelvet és ennek ellenére csak kevesen beszélik! Ezzel az egyedülálló módszerrel azonban gyorsan és hatékonyan sikerült haladnom az angol nyelv tanulásában. Relaxációs órán az alfában tanulás eredménye még meglepőbb volt, mert a videoszemüvegen olvasható anyagot, melyet a fülhallgatón keresztül a helyes kiejtés is kísért, a két nappal későbbi tanári órán (ahol a tanár csak velem foglalkozott) szinte száz százalékig lefordítottam az ott már írásban is elém tett anyagból. Magolás nélkül emlékeztem az anyagra! Ez volt az a sikerélmény, ami nagy pozitív töltést adott a további tanuláshoz, hiszen többször próbálkoztam az angol nyelv elsajátításával hagyományos módon, de messze nem ilyen eredményesen. A nyelvtanulás ezen formáját teljes szívemből ajánlom mindenkinek!"

 

GAZDASÁGI ÜZLETVEZETŐ
Belováriné Rózsa
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"A tanfolyam nagyon jó tempójú, gyors volt. A relaxációs óra nagyon hatékony, így elég volt ahhoz, hogy emlékezzem is mindenre a következő tanári órán. Különösen tetszett, hogy beszélni lehetett, sőt kellett, ellentétben más tanfolyamokkal, amelyen elsősorban írni tanítanak. Ennek ellenére nagyon sok minden megmaradt a nyelvtanból is, jobban, mint amikor direkt a nyelvtant tanították, mert régen nem volt, ami miatt rögzült volna. Szívesen járnék a jövőben is, mert nekem hasznos volt. Nagyon jónak tartom a tanárokat, Timi, az irodavezető kedvessége és rugalmassága is sokat segített, hogy haladni tudjunk, ami fantasztikus volt. Köszönöm, hogy a részese lehettem mindennek!"

 

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Pál Tibor
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Nagy érdeklődéssel vártam az első órámat, hiszen sok jót hallottam róla kollégáimtól. Nem csalódtam, tényleg egy egyedülálló technika és élmény a nyelvoktatásban! Azt hinné az ember, hogy de jót lazít a relaxációs óra alatt a kényelmes fotelban, de közben agya észrevétlenül szívja magába a tananyagot alfában. Meglepő volt, amikor a tanári órán az addig lappangó angol szókincsem hirtelen rohamos ütemben bővülni kezdett, s aktívvá vált. Sokkal magabiztosabban és bátrabban szólalok meg azóta angolul, amit egy londoni üzleti úton szerzett kommunikációs tapasztalataim is visszaigazolnak. Sokféle nyelvoktatáson vettem részt eddigi tanulmányaim során, de ennél hatékonyabbal még nem találkoztam. Köszönöm!"

 

SALES MANAGER
Pandur Klára
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Réka órái és az alfában tanulás módszere hozzásegítettek ahhoz, hogy felelevenítsem – sőt, bővítsem a főiskola óta eltelt időben „leült” angol tudásomat. Timi kedvessége és a gyönyörű környezet még kellemesebbé tették az órákat. A 40 óra szinte elrepült és a módszer hatékonyságát a munkám során azóta is nap mint nap magamon érzem, ezért ezt a módszert csak ajánlani tudom minden nyelvet tanulni vágyó számára."

 

GAZDASÁGI IGAZGATÓ HELYETTES
Hodosiné Jandovics Éva
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

A tanfolyam előtt is tanultam nyelvet, csoportban. Mindig készültem, a tanfolyam végi vizsgát is könnyen letettem, azonban az a plusz, amit ez a módszer adott, hiányzott. Az addigi nyelvtanulás „iskolás” jellege lebénított. Tanultam, de nem tudtam. Itt könnyebben ment a tanulás. Rugalmas volt az időbeosztás. Csak én voltam az órákon, velem foglalkozott a tanárnő. Sokat jelentett a közvetlen légkör, a tanárnő kedvessége. Könnyen elsajátítható volt a tananyag, hiszen egyszerre láttam és hallottam a szavakat. S a plusz, ami a valóságban is megmutatta, hogy mennyire más és jó ez a módszer, az az, hogy az autóban zenehallgatáskor, vagy TV nézés közben az idegen szavak eljutottak hozzám, megértettem, hogy mit hallok. Végre sikerült az, ami a célom: az életben is hasznosítani tudom a tanultakat."


 

VENDÉGLÁTÁS IGAZGATÓ-HELYETTES
Molnár Szabolcs
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Már a 2. kurzust fejeztem be, ami éppolyan szimpatikus volt, mint elsőre. Kihívásnak tekintettem, hogy egy idegen nyelvet egy másfajta aspektusból megismerhetek. Ezzel a kihívással minden relaxációs és tanári órán találkoztam. A relaxáció során könnyen alfa állapotba kerültem és tudtam, hogy jó úton járok a nyelv elsajátítása felé. A tanári órákon a tanárnő segítségével pedig a kérdések és válaszok játékának köszönhetően mélyebbre épült be az új ismeret. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy az Alfapont Nyelvstúdió tanulója, aktív résztvevője lehettem."

 

VEZÉRIGAZGATÓI ASSZISZTENS
Illés Orsolya
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Valóban egy új módszer a nyelvtanuláshoz! A személyre szabott órák - felkészült tanárokkal - lehetővé teszik az egyéni ütemben történő fejlődést. Pozitív tapasztalatokat szereztem az Alfapont Nyelvstúdió angol nyelvi kurzusán. Az alfában tanulásnak köszönhetően az elmúlt évek során némileg passzívvá vált szókincsem nagyon gyorsan aktivizálódott, és az újonnan szerzett tudással együtt bátran alkalmaztam és alkalmazom a tanultakat. Timi nagyon rugalmasan kezelte az időpontbeosztásainkat, - figyelembe véve kéréseinket – amiért utólag is külön köszönet. Örülök, hogy megismerhettem ezt a nyelvtanulási lehetőséget, és köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen."

 

HOUSEKEEPING VEZETŐ
Sándor Andrea
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Amikor kiderült, hogy részt vehetek ezen a képzésen, nagyon örültem. Mivel nem ismertem ezt a módszert, izgatottan vártam az első relaxációs órát. A hanganyagot megkaptuk, és otthon vagy az autóban többször meg lehetett hallgatni.
Bevallom őszintén, hittem is, meg nem is, hogy megmarad valami a meghallgatott anyagból, de az első tanári órán kiderült, hogy igenis sok minden megmarad. Rengeteget beszélgettünk mindenféle dologról, témáról, amire szinte teljesen emlékeztem.
Nekem korábban az volt a problémám, hogy ha nem voltam biztos a nyelvtani helyességben nem mertem megszólalni. A tanárnő közvetlensége és hozzáértése sokat segített abban, nagyobb lett az önbizalmam és már nem jelentett gondot, ha nem voltam biztos a dolgomban. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd, és azoknak is, akik egy új nyelvet szeretnének megtanulni. Biztos vagyok benne, hogy könnyen és gyorsan el tudnak jutni egy olyan szintre, amivel már bátran tudnak beszélni."

 

FRONT OFFICE MANAGER
Balla Zsolt
NaturMed Hotel Carbona ****superior, Hévíz

"Köszönet a NaturMed Hotel Carbonának és az Alfapont Nyelvstúdió minden dolgozójának, hogy lehetővé tették számomra az eddig megszokottaktól egy merőben más nyelvtanulási módszer megismerését. Az alfában tanulás technikájának köszönhetően a szavak sokkal gyorsabban rögzülnek, és ami nagyon lényeges, a helyes kiejtéssel együtt. A tudásszintnek megfelelő tanári órák érdekesek voltak, hiszen nem rögtön az adott nyelv nyelvtani útvesztőivel foglalkoztunk, hanem személyre szabottan egyből a beszélt nyelv került előtérbe. Réka ezzel párhuzamosan szinte észrevétlenül „csempészte” be a nyelvtant, így tényleg olyan tudásszintet kaptam, ami egyből használható a gyakorlatban. Külön dicsérendő az időbeosztás rugalmassága, hiszen munka mellett ez nem elhanyagolható szempont."

 

CHEF
Borda Attila
Spirit Hotel Thermal Spa *****
superior, Sárvár

"Az Alfapont élménytréningen való részvétellel picit óvatos voltam. Azonban meglepetésemre már az első napok után jöttek elő olyan szavak és kifejezések, amik a napi köztudatban jelen vannak, csak használni kell tudni őket. A szituációs gyakorlatokon az egyszerűbb nyelvtani formák már maguktól érthetők voltak. A rohanó világban egyre kevesebb ideje van az embernek, és itt igenis meg lehet tanulni egy nyelvet, sőt akár magasabb szintre is lehet emelni. Köszönöm!"

 

FELSZOLGÁLÓ
Horváthné Tóth Renáta
Spirit Hotel Thermal Spa *****superior, Sárvár

"Az Alfapont élménytréning tanulási módszerei bár számomra szokatlanok, de érdekesek voltak. Nagyon tetszett, hogy játékos formában, interaktívan sajátítottuk el a nyelv alapjait. A kurzus alatt kellő motivációt kaptam a nyelv további tanulásához. Eleinte nem hittem, hogy ennyire élvezni fogom a tanulást, de most úgy gondolom, hogy megérte."

 

FELSZOLGÁLÓ
Fabriczy Gabriella
Spirit Hotel Thermal Spa *****
superior, Sárvár

"Élményekkel, tudással gazdagodva zárult az Alfapont Élménytréning. Ki gondolta volna, hogy az angol nyelvtanulás ilyen felhőtlenül telhet?! Zene, tánc, nevetés, reggeli torna, ének, szerepjáték, ami kikapcsol a mindennapi rohanó életből. A relax részét egy új pihenési formaként bátran ajánlanám minden tanulnivágyónak. Gratulálok ehhez a módszerhez!"

 

ÚSZÓMESTER
Biczó Krisztián
Spirit Hotel Thermal Spa *****superior, Sárvár

"Az Alfapont Élménytréning rendkívül átfogó, és a mindennapokban hasznos alapokat adott az angol nyelvhez. A nehezen tanulók is bátran jelentkezhetnek, mivel az alfa állapotban való tanítás tényleg hatásos. Köszönöm a lehetőséget! Ezután bátran szólalok meg angolul a munkám során, úszómesterként, nap mint nap."

 

 

KOZMETIKUS
Tóth Krisztina
Spirit Hotel Thermal Spa *****superior, Sárvár

"Az angol tanfolyam során nagyon jól éreztem magam, az órák remek és önfeledt hangulatban teltek. Egész más szemszögből látom/látjuk ezentúl a nyelvtanulást. Munkámban a magabiztosan használom a megszerzett tudás. Bátran merem ajánlani az Alfapont Élménytréninget mindenkinek, mert tele vagyok pozitív élményekkel. Köszönettel és hálával tartozom a Spirit Hotelnek és az Alfapontnak a lehetőségért!"

 

 

KOZMETIKUS
Ányos Lívia
Spirit Hotel Thermal Spa *****superior, Sárvár

"Az Alfapont Élménytréning új tanulási módszere élvezhetőbbé tette a nyelv tanulását. Nagyon élveztem, nagyon jól éreztem magam az órákon, és végre bátran mertünk megszólalni. A munkámban is nagyon jól tudom hasznosítani a kurzuson tanultakat. Remélem lesz még alkalmam szuggesztopédia módszerrel fejleszteni tudásomat!"

 

 

FELSZOLGÁLÓ
Herczeg Tímea
Spirit Hotel Thermal Spa *****superior, Sárvár

"Ezúton szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaptam, és részt vehettem az Alfapont Élménytréning angol kurzusán. Ez a módszer a leghatékonyabb az idegen nyelvi kommunikáció elsajátítására. A tanórák nagyon változatosak, színesek voltak, és azóta sokkal könnyebben, bátrabban beszélgetek a külföldi vendégekkel."

 

 

ORVOS

Dr. Major Zoltán


„Úgy tapasztaltam az órák során, hogy először is előhozza a korábban tanultakat, szavakat, kifejezéseket, mondatokat. Ezt követően pedig sokkal könnyebben és gyorsabban rögzülnek az új dolgok, ismeretek. Tehát gyorsabban és hatékonyabban lehet tanulni, és könnyebb visszaadni a hallottakat a tanári órán. Ennek megfelelően pedig a vizsgára is eredményesebben lehet felkészülni. Tehát a gyorsaságot, az időfaktort emelném ki mindenek előtt!”

 

BÁRTENDER
Szekeres Péter

"Örömömre szolgál, hogy részt vehettem a Alfapont élménytréningen! Mindazoknak ajánlom, akik a lehető leggyorsabban szeretnének egy nyelvet elsajátítani, és magabiztosan, mindenféle félelemtől mentesen megszólalni angolul. Ennél egyszerűbb és hatékonyabb tanulási módszerrel még nem találkoztam, ezentúl csak így fogok nyelvet tanulni."

 

 

ÜGYVEZETŐ
Szamosi Jánosné Judit
Alfa Rómeó Magyarország

"Már fiatal koromban kezdtem idegen nyelveket tanulni, de munka és család mellett nehéz volt tanulás, mindig lemaradtam a csoporttól, és végül abbahagytam a nyelvtanulást. Az évek múlásával döbbentem rá, hogy mennyire rá vagyok utalva másokra az országhatárokon kívül. Elhatároztam, hogy újra nyelvet tanulok - miután már a gyerekek nagyok, a munkám stabil, sok szabadidőm maradt. Olyan nyelviskolát kerestem, ahol úgy tanulhatok nyelve(ke)t, hogy csak velem foglalkoznak, nem probléma, ha nem készültem, nincs házi feladat és még a tudás is gyarapszik. Az Alfapont Nyelvstúdió próbaóráján kiderült, tényleg létezik olyan iskola, amilyet én elképzeltem, sőt, sokkal rövidebb idő alatt jutottam el alapszintre, mint más nyelviskolákban. Már a harmadik 40 órás kurzuson veszek részt, és rendelkezem tudásban a középfokú nyelvvizsga tananyagával. A környezet, a személyzet, és a szolgáltatás ötcsillagos! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert időt és pénzt takarít meg egy szuper környezetben ahol minden értem történik."

 

SZERKESZTŐ
P. Kiss Zsuzsa
Kossuth rádió

"Kedves Alfapont munkatársak!
Nagy dícséret, hogy itt nem éreztem a hagyományos nyelvstúdiók iskolás, katonás hangulatát.
Önök tökéletesre szervezték az életemet, minden nyelvóra módosítást könnyedén megoldottak. Köszönet érte! A tanárnő nemcsak nyelvtudását, de szeretetét is adta. Könnyed, családias légkörben élvezetesebb és hatékonyabb volt a tanulás."

 

PINCÉR
Pék Renáta

„Nagyon szerettem az angol tanfolyamra járni! Minden nap új témák, változatos szövegek. Nagyon sokat tanultam és amit itt órán vettünk, azt nem felejtettem el, egyszerűen berögzült a fejembe. Nagyon hasznosnak és hatékonynak tartom a módszert, elégedett vagyok! Mindenki nagyon kedves, rugalmas, mindig úgy alakították ki az időpontokat, ahogy nekem megfelelt. Mindent köszönök!"

 
 
Jelentkezzen ingyenes bemutató óránkra!  
Neve*
Telefonszáma*
E-mail címe*
Megjegyzések 
Választható oktatási helyszíneink*