Home

Hírességek az Alfapontban
Vannak, akiknek még nálunk is zsúfoltabbak a napjai, de büszkén mondhatjuk, hogy naptárjukban fontos helyen szerepel az Alfapont, és boldogan jönnek hozzánk, amikor tehetik.
Megosztottak néhány gondolatot célokról, sikerekről, tanulásról.


Kiss Endi -  zenész

„Szerencsről származom. Az én gyermekkoromban még nem volt lehetőség az angol nyelv tanulására, utána pedig elrabolt a Rn'R. A mai világban lehetetlen angol nyelv nélkül élni, főleg ha valaki zenész, és külföldön is koncertezik! Ezt a nyelvtanulási módszert mintha nekem találták volna ki: annyira pörgős életet élek, hogy pont rám fér a meditáció a nyugalom szigetén! Nekem ez az Alfapont.”


Brózik Klára - színésznő

„Az Alfapont 40 órás kurzusát követően elindultam a nagyvilágba – New Yorkban Az Alfapont 40 órás kurzusát követően elindultam a nagyvilágba – New Yorkban tanultam fél évet, ahol az itteni fantasztikus alapokra építkezve 96%-os angol teszttel zártam tanulmányaimat. Barátaimhoz indultam és az iskolán kívül a mindennapi helyzetekben ösztönösen ugrottak be az alfa állapotban elsajátított kifejezések.
Hihetetlen nagyot léptem előre, gátlások nélkül beszélek és gondolkodom angolul. Valóban működik az alfában való tanulás, így a hosszú távú memóriából könnyedén kerülnek elő a megtanult szavak és kifejezések, az ember észre sem veszi és elsajátítja a nyelvet.”


Détár Enikő - színésznő

„A hagyományos nyelvoktatásban a nyelvtan kerül előtérbe és gyakori a kudarc élmény. A mai világban nehéz boldogulni legalább egy idegen nyelv ismerete nélkül, ami az én szakmámban is különösen fontos. Egész más egy dalszöveg, mint ha egy műsorvezetésre kérnek fel, ahol esetleg improvizálni is kell. Ha csak nyaralások alkalmával használjuk a nyelvet, nehéz szinten tartani. Elsősorban beszélni szeretnék megtanulni és az Alfapontnál éppen ezt sikerül elérnem.
A kisfiam két tannyelvű iskolába jár, így az ő dolgait is könnyebb követnem. Meggyőzött ez a tanulási forma, mert valóban hatékony: egy olyan időtöltés, ahol maximálisan ki tudok kapcsolni. Az órák rugalmasan illeszkednek az én időbeosztásomhoz, családanyaként pedig úgysem tudnék házi feladattal foglalkozni. Igazi főnyeremény!”


Miller Zoltán - énekes és musical színész

„3 évvel ezelőtt kezdtem el angolul tanulni az Alfapont Nyelvstúdióban, mert szeretnék példát mutatni a gyermekeimnek: 38 évesen is el lehet kezdeni tanulni és egy teljesen új életet megvalósítani. Másfél kurzus után félbehagytam és az üzleti élet felé fordultam, de az idén újra folytatom a tanulást. A nyelvtanulás ma már az alapintelligenciához tartozik, most elsősorban az üzleti angolra koncentrálok. Ebben a Nyelvstúdióban öröm a nyelvtanulás, nem kell izgulnom az órák előtt, saját tempómban haladok, alkalmazkodnak a kiszámíthatatlan életemhez. Nincsenek unalmas tankönyvek, azt tanulom, amire szükségem van. Házi feladatot sem kapok, csupán a pár perces cd anyagot hallgatom meg néhányszor az autóban, amíg állok a dugóban. A légkör kellemes, jó érzés fog el, amikor labor vagy tanári órára jövök, kis energia befektetéssel látványosan fejlődöm. Soha nem tudtam leülni szavakat magolni, így nekem sokat jelent, hogy ezzel módszerrel erre nincs szükség. Fontos a motiváció, már a kurzus fele után Ausztráliába utaztam, hogy kipróbáljam friss tudásomat. Számomra nem a nyelvvizsga az elsődleges, hanem, hogy magabiztos angol kommunikációs készség alakulhasson ki bennem. Mindenki kezdhet új életet, bármikor, ha akarja!”


Kocsis Korinna - szépségkirálynő

A modell szakmában nagyon fontos számomra a nyelv – elengedhetetlen, hogy az angol nyelvet tökéletesen használjam és feltaláljam magam a világ bármely pontján. Ezért örülök, hogy rátaláltam az Alfapont Nyelvstúdióra.
Nagyon szeretek ide járni, akkor jövök órára, amikor csak időm engedi és ez a beszédközpontú módszer már rövid idő után valóban nagyon meglepi az embert. Persze amíg magam is nem próbáltam ki, kétségeim voltak, de ma már mondhatom, hogy nekem nagyon bevált és szívből ajánlom azoknak, akik rövid idő alatt szeretnének használható nyelvtudásra szert tenni, ugyanakkor nincs rá idejük, hogy napi több órát szavak tanulásával és házi feladattal töltsenek. Bátran vágjatok bele!”

 

Rákay Philip 

„A nyelvtudás igen furcsa tulajdon, amit nem csupán megszerezni nehéz, megőrizni sem egyszerű. És mégis érdemes birtokolni, mert nincs jobb érzés annál, mint amikor egy másik nyelv nem idegen többé! Az elmúlt tizenöt évben Los Angelestől Torontóig több - igen jó színvonalú - iskolát volt alkalmam kipróbálni, de az Alfapont az egyik kedvencem lett. Zseniális módszerük abban rejlik, hogy az ember kikapcsolódásként és nem teherként éli meg a nyelvtanulás vagy épp a szintentartás különböző stációit. Szeretem, amikor valami úgy huszonegyedik századi, hogy közben elképesztően emberközpontú.”

 
 
Jelentkezzen ingyenes bemutató óránkra!  
Neve*
Telefonszáma*
E-mail címe*
Megjegyzések 
Választható oktatási helyszíneink*